Home Blog

Blog

Winnaar van 18-28 is bekend!

  • November 29, 2015
  • Stef

De meesten onder jullie wisten het reeds. Cr3do nam deel aan de wedstrijd voor jonge ondernemers, genaamd 18-28. Enkele weken geleden kregen we het blijde nieuws te horen dat we bij de laatste 10 finalisten waren, en dat was alvast een enorme opluchting.

Ook kregen we de mededeling dat we een VIP uitnodiging zouden ontvangen voor de bekendmaking van de winnaars, van 18-28, op 27 november. Uiteraard waren we aanwezig, met veel hoop om alvast één van de sector prijzen te winnen t.w.v. €50.000. Niemand van het Cr3do-team die dacht aan de hoofdprijs van €125.000. Maar als we de hoofdprijs zouden winnen, was dat ook mooi meegenomen!

We zullen jullie niet langer in spanning houden. De winnaars van de sectorprijzen werden in de wacht gesleept door CatchFlip, Bambooti, Crownboards, N-tec en Medianeut. Een dikke proficiat allemaal!

En de hoofdprijs werd gewonnen door ons. We zijn er ontzettend blij mee! Na de bekendmaking bleef ons team nog even om een paar glaasjes te drinken. Maar de volgende dag moesten we terug aan het werk, ook al was dat voor sommigen met een klein katertje.

Wat CR3DO en Stadsbader met elkaar gemeen hebben

Lees meer

Onze eerste smartmaquette is er

Lees meer

De 3D-print Markt

Lees meer

“We hebben altijd de perceptie tegen”

Lees meer