Home Blog

Blog

“We wilden origineel uit de hoek komen”

  • November 14, 2016
  • Véronique

Toen B&R Bouwgroep haar mede-aandeelhouder Ravago Plastics een origineel cadeau wou schenken naar aanleiding van de opening van hun nieuwe kantoren, kwamen ze na een consultatie van de markt terecht bij de 3D-expertise van Cr3do. Daar waren verschillende redenen voor.

One-stop-shop in 3D

Als multidisciplinaire speler in alles wat bouwen aangaat heeft B&R Bouwgroep een lange staat van dienst. Met wortels in het schrijnwerkersvak en de jaren ’60 groeide de onderneming in de loop der jaren uit tot een bedrijf dat alle aspecten die bij het bouwen komen kijken onder haar hoede heeft. Een one-stop-shop op het vlak van bouwen als het ware.

Die one-stop-shop visie, maar dan voor 3D-oplossingen, vonden ze ook terug bij Cr3do.

Ravago-2

Innovatieve, hedendaagse en esthetische 3D-geprinte maquette

“B&R Bouwgroep had al ervaring met 3D-oplossingen maar was voor dit project specifiek op zoek naar een meer hedendaagse en esthetisch uitgewerkte maquette die het gebouw van Ravago Plastics op een zeer realistische manier zou weergeven,” vertelt Stacy Van Ham, directielid van B&R Bouwgroep.

De 3D-geprinte maquette die Cr3do voor B&R Bouwgroep realiseerde werd een echte showcase. De maquette bevindt zich in de inkom van het gebouw en werd op een sokkel geplaatst, onder een stolp waarin ook verlichting werd voorzien.

Snelle en gerichte aanpak

“Van bij aanvang, bij de bespreking van de offerte, gaf Cr3do blijk van kennis van zaken op het vlak van 3D,” voegt Stacy Van Ham toe. “We hebben de snelle en gerichte aanpak van Cr3do kunnen smaken. Met B&R Bouwgroep staan we garant voor excellente klantenrelaties en hechten we veel belang aan know how en kwaliteit. We zoeken dezelfde toegevoegde waarde bij onze leveranciers.”

Technische fiche 3D-geprinte maquette

3D-geprint in witte ABS
Omvang: 120 x 80cm
Schaal 1/200ste
Onderstel van 90cm hoog
Gesloten stolp in Plexiglas van 30cm hoog
Verlichting met dimoptie

Ravgo-3

Wat CR3DO en Stadsbader met elkaar gemeen hebben

Lees meer

Onze eerste smartmaquette is er

Lees meer

De 3D-print Markt

Lees meer

“We hebben altijd de perceptie tegen”

Lees meer