Home Blog

Blog

Twee nieuwe websites voor Cr3do

  • March 23, 2016
  • mieke

Misschien hebben de echte Cr3do fans het al gezien. De websites van Cr3do en Cr3do Architecture zijn in een nieuw jasje gestoken. Hiermee maken wij de waarden van Cr3do hard. We willen jullie een topservice bieden. We willen 3D-printen voor jullie eenvoudig maken. Onze nieuwe platformen dragen daartoe bij.

3D-services via 2 platformen

Ten eerste lanceerden we de Cr3do hoofdwebsite. Hier kan je terecht voor eender welk onderdeel dat je 3D-geprint wil ontvangen. Elke aanvraag wordt op maat behandeld. Zo maken we onze diensten toegankelijk voor elke professional. In welke sector dan ook.

We willen ook nichemarkten aanspreken met specifieke producten. Architectuur, bouw, prototyping, entertainment, noem maar op. Er zijn heel wat markten die voordeel halen uit 3D-technologie. Om zo’n eerste nichemarkt te bespelen, lanceerden we Cr3do Architecture. Die website richt zich op professionals actief in de architectuur.

Op het architecture platform kan je een aanvraag doen voor verschillende soorten 3D-maquettes. Wij helpen je in je keuze door een aantal specifieke producten aan te bieden: open maquettes, gesloten maquettes en landschapsmaquettes. Dat maakt het proces eenvoudiger: klik, en klaar! Het platform verduidelijkt ook de meerwaarde van 3D-printen voor de architectuur. Het visuele karakter overtuigt en wekt vertrouwen. Zo helpen we professionals uit de architectuur om nieuwe projecten binnen te halen.

2 websites, 1 doel: gemak voor de klant

Via de nieuwe platformen kan je volledig digitaal geholpen worden. Met enkele muisklikken kan jij je 3D-geprint onderdeel ontvangen. Je uploadt een foto, schets, 2D-tekening of 3D-tekening. Vanaf dan doet Cr3do de rest. Wij sturen een offerte. Wij maken een 3D-tekening. Wij printen het onderdeel. Wij sturen het op. Jij hoeft als klant enkel goed te keuren in elke fase. En dat allemaal online. Zo eenvoudig is het!

Proces Cr3do

Jouw online ervaring zou niet hetzelfde zijn zonder onze twee fantastische developers. Wouter en Stef, bedankt voor jullie inzet en jullie harde werk. Wij zijn alvast trots op het resultaat!

Eenvoud – kwaliteit – service

We gaan continu op zoek naar nieuwe manieren om jou als klant nog beter te begeleiden in je keuze. Zo bieden wij eenvoud. We verbeteren onszelf constant, om keer op keer sterke 3D-objecten af te leveren. Zo bieden wij kwaliteit. Je kan bij ons altijd terecht met al je vragen. Binnenkort kan dat ook via een online chatbox. Zo bieden wij service.

Heb je een fantastisch idee voor je eigen 3D-geprint object? Contacteer ons dan via www.cr3do.be.

Ben je op zoek naar een sterke 3D-maquette? Neem dan een kijkje op www.architecture.cr3do.be.

 

 

Wat CR3DO en Stadsbader met elkaar gemeen hebben

Lees meer

Onze eerste smartmaquette is er

Lees meer

De 3D-print Markt

Lees meer

“We hebben altijd de perceptie tegen”

Lees meer