Home Blog

Blog

Gebaat bij vlotte service voor 3D renders

  • August 8, 2016
  • Véronique

“Als architect en klant gebaat bij een vlotte service voor 3D renders”

“Via een collega bij een beroepsvereniging kwam ik terecht bij Cr3do,” vertelt Valerie Cesar, oprichtster van Architime, een architectenbureau gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van medische praktijken gericht op revalidatie, en fervent gebruiker van 3D renders. Later kwam ik hen opnieuw tegen bij JCI Limburg als winnaar van de starterswedstrijd [18-28].

Helpende handen van Cr3do waren welkom”

3D renders van medische praktijk voor Architime

Architime werkt samen met Gymna, een specialist in toestellen voor kinesitherapie- en osteopathiepraktijken, revalidatiecentra, ziekenhuizen en rusthuizen.

3D renders van medische praktijk voor Architime

Het gaat om behandelbanken, toestellen voor neurologische, orthopedische en pelvische revalidatie, actieve training enz.

3D renders van medische praktijk voor Architime

Valerie verwerkt die toestellen in haar 3D ontwerpen. Om de toestellen op te meten en uit te tekenen in 3D deed ze een beroep op de 3D consulting en 3D design expertise van Cr3do.

Foto’s: http://www.bartgosselin.com

 

3D renders geven een realistisch beeld”

“Een plan op papier of pc lezen is voor een klant niet eenvoudig,” geeft Valerie toe. Daarom gebruik ik van oudsher 3D ontwerpen die de realiteit – m.a.w. hoe een ontwerp eruit zal zien na de bouw of verbouwing – vorm geven. Een kleurrijk 3D ontwerp spreekt tot de verbeelding en helpt klanten te overtuigen om met ons in zee te gaan.

“Het vermijdt verrassingen omdat zo’n ontwerp, nog voor de bouw of verbouwing is gestart, meteen een zeer realistisch beeld geeft van wat een klant mag verwachten,” vervolgt ze. Zo raakt de klant niet gefrustreerd of ontevreden en er gaat geen tijd verloren aan onnodige discussies. Het komt het de vertrouwensrelatie tussen de architect en de klant alleen maar ten goede.

 

“Architects who care

Architects who care” is de toepasselijke slogan van Architime en die care zoeken ze ook bij partners die hen helpen om hun ontwerpen en voorstellen zo realistisch en overtuigend mogelijk te maken.

De contacten en samenwerking met Cr3do verliepen zeer vlot,’ vertelt Valerie. “Cr3do levert goed werk, werkt snel en communiceert goed. Ook het laatste is belangrijk.

 

3D renders en 3D printing toegankelijk maken voor kmo’s

KMO’s beschikken niet altijd over de nodige kennis, software of hardware om met 3D renders of 3D printing aan de slag te gaan. Met haar dieptekennis over 3D technologie en materialen maakt Cr3do 3D rendering en 3D printing toegankelijk voor bedrijven die heel veel baat kunnen hebben bij het inzetten van 3D in de verschillende fasen van hun verkoopproces.

 

Wat CR3DO en Stadsbader met elkaar gemeen hebben

Lees meer

Onze eerste smartmaquette is er

Lees meer

De 3D-print Markt

Lees meer

“We hebben altijd de perceptie tegen”

Lees meer