Home Blog

Blog

Cr3do wint “Student Startup of the Year” award van Tech Startup Day

  • February 23, 2016
  • Wouter Vandenneucker

Met harde inspanningen haalt Cr3do de trofee binnen

Enkele weken geleden werd Cr3do genomineerd voor de “Student Startup of the Year” award. Om deze prijs in de wacht te slepen, zette het Cr3do-team alles op alles om zo veel mogelijk stemmen te bemachtigen. Je kon er haast niet naast kijken. De boodschap werd verspreid via onze sociale media kanalen en werd gedeeld door het hele team. Onze achterban werd op die manier meermaals aangespoord om ons hun stem toe te kennen.

Aan die virtuele overtuigingskracht, wilden we graag een persoonlijke toets toevoegen. Daarom deelden we de laatste ochtend koffiekoeken uit op de Corda Campus. Diezelfde avond werd iedereen nogmaals op een frisse pint getrakteerd. Ze zeggen wel eens dat liefde door de maag gaat?

Dat is inderdaad gebleken! We hebben ons uiterste best gedaan om jullie sympathie en jullie stem te winnen. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen: Cr3do nam vol trots de overwinningstrofee in handen tijdens de Tech Startup Day Awards. Deze trofee ging mee naar Limburg en verdiende een mooie plaats op ons kantoor in de Corda INCubator.

Na de erkenning op provinciaal niveau door onze overwinning in de 18-28 wedstrijd, krijgen we nu ook nationale erkenning voor hetgeen we met Cr3do willen bereiken. Daar zijn we zeer blij om, en dit was niet mogelijk geweest zonder jullie steun en enthousiasme.

Een woord van dank

We willen een speciaal woord van dank richten aan een aantal mensen in het bijzonder.

Cr3do bedankt PXL Hogeschool en PXL-Tech, en in het specifiek Algemeen Directeur Ben Lambrechts. Zij maakten het voor Wouter Vandenneucker mogelijk om zijn studies te combineren met een eigen zaak. Hij kreeg op hun hogeschool ook de kans om zichzelf verder te ontplooien.

Bedankt aan PXL-UHasselt StudentStartUP, en in het bijzonder Jean Pierre Segers en Karen Ruelens, voor hun praktisch advies, de inspirerende gesprekken en hun actieve betrokkenheid met alle student-ondernemers. Zij zetten alles in werk om de belangen van student-ondernemers te verdedigen binnen de hogeschool.

Corda INCubator en Start It @KBC verdienen ook een vermelding. In het bijzonder bedankt Cr3do Patrick Kestens en Dirk Lievens voor alle leerijke sessies. Via hun platform kunnen jonge, gedreven starters elkaar vinden.

Bij deze ook een knipoog naar het hele Cr3do-team. Zij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt met een continue gedrevenheid en veel begrip. Deze overwinning is een verdienste van heel het team!

Tot slot, bedankt aan iedereen die voor Cr3do heeft gestemd.  Wij hechten heel veel belang aan jullie steun en vertrouwen in het Cr3do-verhaal. Jullie maakten een wereld van verschil!

Wat CR3DO en Stadsbader met elkaar gemeen hebben

Lees meer

Onze eerste smartmaquette is er

Lees meer

De 3D-print Markt

Lees meer

“We hebben altijd de perceptie tegen”

Lees meer